BİZDEN HABERLER

ETİK KURALLAR

Kurallar ve değerler sahip olunan temel inançlardır. Değerler; neyin doğru, iyi ve adil olduğunu tanımlamak için kullanılan ilkelerdir. Değerler; doğruyla yanlışı, iyiyle kötüyü birbirinden ayırt ederken yol gösterir ve standartları oluşturur. YAŞMAK HOTEL COLLECTION Etik Kurallarının yazılı olarak sunulmasının temel amacı; etik kültürü geliştirmek, bu kuralların benimsenmesine ve uygulanmasına yardımcı olmak, tüm çalışanlara rehberlik etmek ve çalışanlardan beklenen davranış standardını belirlemektir. “YAŞMAK HOTEL COLLECTION Etik Kuralları” neyin doğru neyin yanlış, neyin kabul edilebilir neyin kabul edilemez olduğunu tanımlayan standartlardır. YAŞMAK HOTEL COLLECTION Etik Kuralları, YAŞMAK HOTEL COLLECTION Yönetim Kurulu tarafından onaylanan temel yönetim misyonudur.

Yaşmak Hotel Collection Çalışan İlişkileri;
Yaşmak Hotel Collection, sürdürülebilir büyümeyi sağlayacak katma değeri yaratan en başarılı ve yetkin profesyonellerden oluşan, herkesin parçası olmaktan gurur duyduğu kendi segmentinde ideal otel topluluğu olmayı hedeflemektedir.
Yaşmak Hotel Collection, çalışanlarına değer verir, çalışan haklarına saygılı davranır ve çalışanlarını önemser. “En önemli sermayemiz insan kaynağımızdır” politikası, Yaşmak Hotel Collection’ın kurulduğu günden itibaren benimsediği temel ilkelerden biridir.